Història campus

El Tecnifcamp neix en plena pandèmia. El neguit al que ens abocaven les reiterades aturades dels entrenaments i les competicions d’àmbit territorial, ens portava a reflexionar sobre algun producte pels nostres jugadors i jugadores, que fos un complement ideal de la temporada 2020/21, i que a la vegada sufragues les ganes de més handbol, amb les que s’havien quedat la majoria dels nostres associats.

Així doncs, el Tecnifcamp li donava una volta de rosca important al tradicional Campus d’estiu del Club Handbol Ribes. En ell s’afinava molt més a l’hora de confeccionar els grups homogenis, per tal d’individualitzar al màxim les càrregues qualitatives de les unitats d’entrenament. També vam introduir la competició com un dels pilars importants d’aquest nou producte.

Entrenad@rs contrastats i sessions de TTI ofensiva i defensiva com a essència, sense defugir de l’esperat dia d’handbol platja. Tanmateix una de les principals novetats del Tecnifcamp és la visita totes les setmanes d’un jugador o jugadora d’èlit del nostre esport, que responien totes les preguntes de les entrevistes prepardes pels més petits i petites, i tot sovint ens deleitaven a la pista amb el seu feedback i bons consells durant els entrenaments.